Golden Buzz Romanii au talent 2022

Românii au talent 2022. Vinerea trecută 4 februarie emisiunea de talente de la Pro TV a spart audiențele în România.


85k G5rj3foeom

Raisa Radu a primit Golden Buzz de la Mihai BoboneteMă întreb dacă nu e un miracol.

. Cred că este câștigătoarea Românii au talent de anul acesta Cu o maturitate debordantă și o voce care i-a hipnotizat pe jurați Radu Maria Raisa a reușit să obțină Golden Buzz-ul celei de-a doua seri din sezonul 12 Românii au Talent. Românii au talent 2022. Alex Dowis golden buzz Romanii au talent 2022 Romanii au talent sezonul 12 Autor.

Alex Dowis Pentru TOT episodul aici PART1. Peste 26 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe concurenții noului sezon și tot atâția oameni au trăit cu emoție prestația lui Emanuel Ion. Sofia și Alexandru Constantin.

Românii au talent 2022. Adolescentul a reușit să impresioneze jurații motiv pentru care. Radu Raisa este copila de 12 ani care a primit cel de-al treilea Golden Buzz la Românii au talent sezonul 12.

Romanii au talent Emanuel Ion Emanuel Ion Golden Buzz nevazator Autor. Smiley și Pavel i-au dat Golden Buzz Citeste mai mult despre. Raisa este un copil fără studii muzicale dar cântă extraordinar de bine.

Emanuel Ion are 15 ani și este din Nazarcea Constanța. În ochii lui Mihai Bobonete care i-a oferit Golden Buzz-ul ea. 1 day agoRaisa Radu a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete.

Emanuel Ion este primul concurent de la Românii au Talent care a primit Golden Buzz. Romanii au Talent - Editia din 11 februarie 2022Golden Buzz Radu Raisa Maria. Românii au talent 2022.

04 Februarie 2022. 05 Februarie 2022. Românii au talent 2022.

Mihăiță Stan a venit să-și caute jumătatea dar țintește și un Golden Buzz Citeste mai mult despre. Ecaterina Dosan și Iulian Țurcanu. Captură video Românii au talent 2022 ADVERTISEMENT Raisa Radu o adolescentă în vârstă de 12 ani a obținut Golden Buzz-ul de la Mihai Bobonete care a fost impresionat până la lacrimi de prestația tinerei.

Dacă nu e peste un talent. Emisiuni radio-tv Radu Maria Raisa a primit Golden Buzz-ul lui Bobonete. Romanii au talent 2022 Golden Buzz Raisa Radu Mihai Bobonete Golden Buzz Raisa Radu Autor.

Httpsyoutube4hnZfm5x1UM Pentru TOT episodul aici PART2. Eu nici nu am auzit. Radu Raisa este copila de 12 ani.

Andra a fost cea care i l-a oferit când a văzut talentul pe care îl. Copila l-a impresionat până la lacrimi pe Bobonete. Alex Dowis s-a simțit regele scenei atunci când a primit Golden Buzz pe scena Românii au Talent.

1 day agoPrima ediție Românii au talent din 2022 a debutat spectaculos. 12 Februarie 2022. 1 day agoRomanii au talent 11 februarie 2022.

Mihai Bobonete a trimis-o pe fetiță direct în semifinală fără a sta prea mult pe gânduri. Când era mic a început să facă graffiti și artă stradală și visul lui a fost să aducă genul ăsta de artă pe scene în teatre și săli de. Românii Au Talent 2022.

Românii au talent 2022. Copila a învățat singură cum să cânte și a depășit toate obstacolele din viața ei chiar dacă tatăl le-a părăsit pe ea și pe mama ei pentru a-și reface viața. Prestația sa i-a impresionat pe jurați în special.

Emanuel Ion interpretarea magistrală la orgă pentru care a luat Golden Buzz de la Andra Citeste mai mult despre. Romanii au talent primul show LIVE ASTAZI de la 2030 la ProTV. Citeste mai mult despre.

Românii au talent 2022. A lucrat ca agent de securitate strungar. Românii au talent 2022.

Mihăiță Stan are 32 de ani și este din Brăila. Nu a făcut lecții de canto pentru că nu i-a plăcut de profesoară. Emanuel Ion Goldez Buzz Romanii au talent 2022 Romanii au talent sezonul 12 Autor.

Romanii au talent primul show LIVE ASTAZI de la 2030 la ProTV. Romanii au talent 2022 Mihaita Stan Romanii au talent sezonul 12 Autor. 1 day agoRadu Maria Raisa are 12 ani este din Slobozia Ialomița și a primit cel de-al treilea Golden Buzz de la Românii au talent sezonul 12 în ediția de vineri 11 februarie.

Cristina Mazilu Emanuel Ion este adolescentul care a ridicat un platou întreg în picioare cu talentul lui la Românii au Talent 2022. 04 Februarie 2022. Alex Dowis s-a simțit regele scenei atunci când a primit Golden Buzz pe scena Românii au Talent.

Radu Raisa fetița de 12 ani a primit ce de-al treilea Golden Buzz de la Românii au talent. 1 day agoC ine este Emanuel Ion tânărul care a primit Golden Buzz la Românii au Talent. 1 day agoCiteste mai mult despre.


Cine E Tanărul Nevăzător Care A Primit Golden Buzz De La Andra La Romanii Au Talent


Pd5vdkzk4q0xgm


Romanii Au Talent 2022 Mesajul Lui Mihai Bobonete După Ce A Apăsat Golden Buzz Pentru Raisa Radu Am Rămas Fără Cuvinte Libertatea


Mutycc7ftnuym


Vlq0g Nfyyt7vm


A6dw2z Se49yzm


Hp9s6bau0lqzwm


Mutycc7ftnuym

0 Response to "Golden Buzz Romanii au talent 2022"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel