begrafenis van de moortele de pinte

Dit melden u met diepe droefheid. Niet enkel in de dagen van het afscheid maar ook eens het rouwrumoer is.


Online Condoleren Be

Reinigen van graven is mogelijk vanaf 50 euro informeer vrijblijvend.

. U kan de plechtigheid volledig zelf samenstellen met de teksten en muziek die u zelf verkiest. Begrafenissen De Pinte - Alle Uitvaart- en Begrafenisondernemers in de buurt van De Pinte op Uitvaartgidsbe. Wij begeleiden u bij alle mogelijke praktische en administratieve reg.

Wij houden rekening met uw wensen en zorgen voor een gepaste uitvaart. Rouwbericht bekijken Uw rouwbericht. Begrafenissen Van De Moortele is de enige begrafenisondernemer in De Pinte die ook al tientallen jaren bestaat van vader op zoon.

De afscheidsplechtigheid waartoe wij u vriendelijk uitnodigen heeft plaats in bijzijn van de asurn op woensdag 17 maart 2021 om 11 uur in het rouwcentrum Van de Moortele Pintestraat 29 te De Pinte. De as wordt in familiekring bijgezet in het columbarium op de begraafplaats van Sint-Denijs-Westrem. We beschikken over een gekoelde ruimte waar de overledene kan worden opgebaard.

De begrafenisondernemer is 24u24u te bereiken en regelt alles voor je van praktische zaken tot administratieve documenten. 09 282 39 52. Wij zijn er om u bij te staan wanneer dit het meest nodig is.

Wij zijn altijd bereikbaar 77 en 2424. 055 31 11 33. U kan de plechtigheid laten doorgaan in een kerk kapel crematorium of bij ons.

32 9 282 39 52. Veel sterkte bij dit grootte verlies. Dhr Clement VAN HAELEMEERSCH.

U kan dag en nacht bij ons terecht. 5252020 83227 AM. Gsm Elsie 0474 19 15 65.

In deze ruimte kan u op een rustige en serene manier afscheid nemen van uw geliefde. Ruim 40 jaar staat onze familie voor u klaar om op een discrete manier afscheid te nemen van uw dierbare. Uitvaart Van de Moortele De Pinte Tel 092823952.

In de periode van de begrafenis is er contact met de voorganger van de uitvaart maar daarnaast willen we als parochie een troostend teken geven. Waeyenberghe Begrafenissen crematies in Gent Wondelgem is een familiebedrijf dat aan zijn derde generatie toe is en 247 aan uw zijde staat. Vrije keuze en duidelijke afspraken bepalen mee de verwerking van het verdriet.

Begrafenissen Haerens is sinds 3 generaties een gevestigde waarde in Sint-Martens-Latem en ver daarbuiten. U bent zonet een dierbare verloren en wenst voor hemhaar een verzorgde begrafenis op maat. Wij beschikken over een ruimte voor uitvaartdiensten.

Wij verzorgen de uitvaart in de gemeente van uw keuze. De begeleiding kan zowel religieus als vrijzinnig zijn. Geboren te Sint-Martens-Latem op 14 november 1931 en overleden in het WZC Ons Zomerheem te Zomergem op 26 november 2021.

Uitvaartbegeleiding in de brede zin van het woord. 09 282 39 52 infouitvaartvandemoortelebe wwwuitvaartvandemoortelebe. Filip en Elsie Van de Moortele - Verhelst.

De strijd was oneerlijk en geheel niet terecht je wilde zo graag verder maar verloor dit gevecht. De steun die wij verlenen aan de nabestaanden is onze drijfveer voor het uitoefenen van dit beroep. Geconfronteerd met dood en verdriet met verlies en rouw staan we sprakeloos.

Voor een passende uitvaart voor uw overledene kunt u via ons platform makkelijk begrafenisondernemingen uitvaartcentra en funeraria in De Pinte terugvinden die kunnen voldoen aan de wensen van de. Op onze ruime parking kunnen 380 wagens staan. Uitvaartzorg Van De Vyver bvba - Zulte.

Van De MoorteleFilip Oost-Vlaanderen PINTESTRAAT 29 9840 De Pinte 09 282 39 52 Begrafenisondernemingen INHUMATIES EN CREMATIES BEGRAFENISSEN KUNSTGALERIJEN. 09 282 39 52. Albert Van Beversluys Louis Van Mieghem Uitvaart Vandemoortele Pintestraat 29 9840 De Pinte t.

Het is onze taak om u in een moeilijke periode op een discrete en serene manier te begeleiden rond alle aspecten van de uitvaartzorg. Van Ceulebroeck begrafenissen is een familiebedrijf in het centrum van Zwijnaarde gelegen vlakbij de kerk. De heer Gilbert Thienpont Herman en Katleen De Gussem echtgenoot van mevrouw Godelieve Mestdag Geboren te De Pinte op 5 juni 1943 en van ons heengegaan te Gent op 29 juli 2021.

Gesterkt door de ziekenzalving. We komen bij u langs wanneer u dit wenst. Wij bieden u steun op de moeilijkste momenten en zorgen voor een persoonlijke begeleiding met respect voor uw.

Bij het verlies van een dierbare moet u kunnen rekenen op een ervaren en betrouwbare begrafenisonderneming. Thérèse Claeys zijn. Filip en Elsie Van de Moortele - Verhelst.

Van De Moortele. Alvast onze innige deelneming tijdens deze moeilijke periode van rouw. Uitvaartcentrum Dhondt - Oudenaarde.

Begroeting met of zonder de aanwezigheid van de familie. Geboren te Antwerpen op 19 mei 1946 en overleden te Knokke-Heist op 14 november. De heer Antoine Dhaese Echtgenoot van mevrouw Thérèse Claeys Geboren te Gent op 23 augustus 1934 en onverwachts van ons heengegaan op 3 maart 2021 Wij danken u voor uw vriendschap en gezellige babbels tijdens zijn leven.

Rustige muziek en gedempt licht creëren er de gepaste sfeer. Het funerarium en de winkel zijn open van 15u tot 18u Uitvaartzorg Commeyne is lid van Uitvaartunie Vlaanderen de beroepsvereniging die alle Vlaamse uitvaartondernemers vertegenwoordigt. Gsm Filip 0475 36 71 48.

De afscheidsplechtigheid heeft plaats in beperkte kring. De meest complete uitvaartgids van België. De as zal bijgezet worden in het urnenveld op de parkbegraafplaats van Nazareth.

Het uitvaartcentrum te Oudenaarde situeert zich in de Gentstraat 82 te Oudenaarde. De zaak Begrafenissen Albert Haerens werd opgericht in 1945 door Albert Haerens schrijnwerker en meubelmaker van het dorp. Het funerarium staat bekend als de piramide.

Aan de familie van Ann Vandemoortele.


Vandemoortele Rouwregister Commeyne


Contact


Home


Online Condoleren Be


Vandemoortele Rouwregister Commeyne


Home


Begonia De Pinte Tel 09 282 39 Begrafenisondernemingen Goudengids Be


Home

0 Response to "begrafenis van de moortele de pinte"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel